Richwood gitaar logoHet merk Richwood maakt al sinds 1979 muziekinstrumenten, waaronder de Richwood gitaar. Voor deze gitaren gebruikt men alleen de beste houtsoorten om de hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen.

Vergelijk Richwood gitaren
Meer informatie

Richwood gitaar Master Series

Alle gitaren uit de Richwood Master Series zijn allemaal handgemaakte akoestische gitaren. Het hout wat voor deze gitaren wordt gebruikt kiest het bedrijf zelf op basis van een aantal kwaliteitscriteria. Wanneer je een Richwood gitaar koopt heb je dus vrijwel altijd een snaarinstrument in handen van hoogwaardige kwaliteit.

Richwood handgemaakte dreadnought gitaar

Tot de Master series behoren voornamelijk handgemaakte dreadnought gitaren. Deze worden meestal gemaakt van sparren- of mahoniehout. De toets en brug daarentegen zijn gemaakt uit palissander hout.

Richwood gitaar voor beginners?

Richwood gitaar Master SeriesZowel de akoestische als semi-akoestische gitaren van Richwood zijn geschikt voor beginnende gitaristen. Richwood is namelijk een B-merk, waardoor je dus minder betaald in vergelijking tot een A-merk (betaald voor de merknaam). Je betaald voor een akoestische Richwood gitaar ongeveer 100 a 200 euro. De Master series als de elektrische gitaren van Richwood zijn wel weer wat prijziger.

Weten hoe een akoestische Richwood gitaar klinkt? Bekijk dan eens het volgende filmpje:

Richwood
Beoordeel pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *