Hudson gitaar merkHet merk Hudson staat bekend om haar kwalitatieve gitaren, welke voor elke gitarist geschikt zijn. De klankkast van een Hudson gitaar is meestal gemaakt uit Europees sparrenhout, maar daarnaast ook in Braziliaans palissander te verkrijgen. Wanneer je een Hudson gitaar koopt met een palissander klankkast betaal je meestal wel meer. Naast deze twee houtsoorten wordt er ook vaak met mahonie gewerkt. Een houtsoort, welke bekend staat om zijn fijne en heldere klanken. Hudson gitaren gemaakt uit mahonie zijn meestal moderne varianten.

Wanneer je een Hudson gitaar koopt heb je de garantie om deze binnen 2 dagen retour te sturen (schadevrij natuurlijk). Daarnaast is het merk altijd wel bereidt om je van advies te voorzien bij een nieuwe aankoop. Hiervoor is het vaak niet mogelijk om langs te gaan bij een Hudson vestiging, want deze zijn vrijwel allemaal gevestigd in Amerika (New York).

Hudson gitaar speciaal voor beginnende gitaristen

Hudson gitaren zijn ideaal voor beginnende gitaristen, omdat ze een goede prijs- kwaliteitsverhouding hebben. Dit heeft het merk Hudson te danken aan de gitaarbouwers, welke door de jaren heen ontzettend veel ervaring hebben op gedaan. Het gitaarontwerp van de Hudson gitaar heeft men steeds weer aangepast om een perfecte gitaar te kunnen creëren.

Hudson starterspakket kopen

Een Hudson gitaar kun je ook in een starterspakket kopen. Deze starterspakketten hebben onder andere de volgende voordelen: 2 jaar inruilgarantie en na inruil krijg je 60% van de nieuwprijs terug.

Wat zit er in een Hudson starterspakket?

Hieronder wordt puntsgewijs de inhoud van een Hudson gitaar starterspakket beschreven:

  • Hudson HEG Stratocaster;
  • Elektrische gitaar met lichte body (ideaal voor kinderen);
  • GLX MG-10 gitaarversterker (10 Watt);
  • Gitaar accessoires: gitaartas, gitaarband, 3 meter aansluitkabel en 5 plectra;

In onderstaand filmpje wordt precies duidelijk, wat zo`n Hudson starterspakket nou precies inhoud:

Hudson
Beoordeel pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *