gitaarles-overijsselBen je op zoek naar gitaarlessen die een beetje centraal gelegen liggen in Nederland? Dan ben je vast op zoek naar gitaarlessen in Overijssel. Uwgitaarlesonline.nl zal je alles vertellen over de gitaarlessen in Overijssel. Om het jou niet al te moeilijk te maken behandelen we maar één muziekschool of gitaarleraar. De gitaarleraar of muziekschool die we kiezen zijn vaak ook één van de betere muziekdocenten. Niet alleen om hun lespakketten, maar ook de recensies zien er vaak erg belovend uit. Een bekende gitaarlerares uit Overijssel is Dominique die eigenaar is van guitarworkbydo.nl. Daar blijft het niet bij want we kijken ook naar lesmethoden en prijzen die in Overijssel voorkomen.

Leraar gitaarles Overijssel

We spreken niet over een leraar, maar lerares! Namelijk Dominique die eigenaar is van guitarworkbydo.nl. Niet alleen haar website ziet er flitsend uit, maar ook de lessen die ze aanbied zijn van hoge kwaliteit. Ze bied een breed scala aan mogelijkheden aan. Bijv. geeft ze akoestische gitaar, nylon- of staalsnarig en elektrische gitaar. De lessen zijn te volgen in Vriezenveen en Wierden. Mocht je toch niet helemaal enthousiast zijn over haar lessen kijk dan eens verder naar andere gitaarleraren in Overijssel.

Lesmethoden

Het is heel belangrijk om de juiste lesmethoden te hanteren. Dat is nou net een punt die erg kan verschillen per gitaarleraar. Zo zal de ene gitaarleraar professioneel te werk gaan en de andere meer op een speelse manier je gitaar leren spelen. Bij guitarworkbydo.nl leer je aan de hand van goede lesmethodes gitaarspelen. Dit kan door middel van tabulatuur, noten, akkoorden en theorie. Ook geeft ze de ruimte voor eigen voorkeur. Bijvoorbeeld nummers die je graag wilt leren spelen op de gitaar. Naast dat is er een mogelijkheid om de mbo artiestenopleiding te volgen.

Prijzen

Prijzen zijn niet direct het eerste woord wat je graag wil horen. Helaas ontkom je er niet aan en zal je net als alle andere cursisten moeten betalen voor je gitaarlessen. De prijzen die Dominique hanteert zijn voor duo- en privélessen. De lessen duren een half uur en de prijs voor 34 lessen is 575 euro. Mocht je ouder zijn dan 21 jaar dan worden er andere prijzen gerekend. Namelijk 695 euro. Te duur? Kijk dan eens naar de duo lessen die een stuk goedkoper zijn. Mocht zelfs dat te duur zijn dan raden we je aan om te kiezen voor online gitaarlessen.

Gitaarles Overijssel
5 (100%) 1 vote

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *