rogier-van-iterson

rogier-van-itersonRogier van Iterson is een piano- en gitaarleraar die van zijn passie z’n beroep heeft gemaakt. Zo is hij al in de 40 en heeft hij al meer dan 30 jaar ervaring met muziek maken. 31 jaar daarvan heeft hij piano gespeeld, maar in de afgelopen 17 jaar is daar dan ook de gitaar bijgekomen. Zijn vreugde zit hem in het muziek maken en natuurlijk lesgeven! 😉 Je bent hem misschien al wel tegenkomen via de Iterson Muziek of onlinemuziekcursus.nl waar hij online gitaarlessen aanbiedt voor iedereen die gitaar wil leren spelen. Wat kan ik met deze cursus? Wat je met deze gitaarcursus kunt leggen wij verder uit op deze pagina, maar het belooft wat moois te worden!

gitaarcursus Rogier
Meer informatie

Starten met de gitaarcursus van Rogier

Misschien vind je het allemaal wel best en wil je gewoon de cursus een keer proberen. Dan is het een kwestie van een paar klikken en je kunt al van start gaan. Mocht de cursus toch niet wat zijn? Geen probleem! De eerste 14 dagen is opzeggen gratis en geldt de ‘niet goed geld terug garantie’. Dat klinkt allemaal mooi, maar niet bij iedereen zal dit zo werken. Laten we eens kijken waarom de cursus voor jou van belang kan zijn. Dit kunnen we doen door je een aantal vragen te stellen, zoals:
  • Wil je graag gitaar spelen, maar weet je niet waar je moet beginnen?
  • Je liep vast toen je zelf probeerde gitaar te spelen?
  • Je weinig geld te besteden hebt om gitaarlessen te volgen?
  • Dat je meer flexibiliteit wilt als het gaat om het inplannen van lessen?

Wat betaal ik?

Heb je de meeste bovenstaande vragen met ja beantwoord? Klasse! Dan zal een online gitaarcursus perfect aansluiten op jouw wensen. Ja voor niks gaat de zon op, maar hoe zit dat met deze cursus? Nou het mag rustig gezegd worden dat Rogier van Iterson één van de goedkoopste online gitaarcursussen aanbiedt. Zo betaal je voor de complete gitaarcursus op het moment niet 69,95, maar 47 euro. Goed om te weten is dat een gem. online cursus al snel boven de 100 euro uitkomt. Dus waar wacht je op?

Wat krijg ik voor mijn geld?

cursus-rogierDat de gitaarcursus maar 47 euro kost zegt niet zoveel, want wat krijg je er werkelijk voor terug? Allereerst moet je weten dat de cursus bestaat uit uitgebreid lesmateriaal, maar dat is niet het enigste. Ook worden er 20 lesvideo’s van hoge kwaliteit toegevoegd die je eigenlijk met elk device wel kunt bekijken. Bijvoorbeeld via een laptop, iPad of mobiel. Natuurlijk kun je al de PDF bestanden ook uitprinten op papier dat maakt het soms net wat makkelijker om te leren. Een aantal onderwerpen die worden behandeld zijn:

Daarbij komt nog kijken dat Rogier een gepassioneerde en gediplomeerde gitaarleraar is. Dus aan kwaliteit en professionaliteit geen gebrek! Naast dat krijg je bij de aanschaf van de cursus ook toegang tot een exclusief ledenbestand. In dit bestand kun je lesmateriaal en lesvideo’s bekijken of downloaden. Het is maar net wat je zelf wilt! Mocht je vragen hebben? Geen probleem! Rogier staat altijd paraat om je te voorzien van de juiste antwoorden.

Recensies cursisten Rogier

Het is altijd makkelijk te vertellen waarom een cursus goed zou moeten zijn, maar wat zeggen de cursisten van Rogier hier eigenlijk over? Zij zijn immers de gene die continue met hun neus hier bovenop hebben gezeten. Nou de recensies zijn opmerkelijk. Er is zelfs iemand die zegt dat die meerdere online gitaarcursussen heeft gevolgd en toch die van Rogier het beste vond. Het is vooral de onbeperkte gebruikersduur, garantietermijn en de voordelige prijs die de cursus erg interessant maakt onder cursisten. Kortom een cursus die zeker de moeite waar is om uit te proberen en natuurlijk af te ronden 😉

Rogier van Iterson
4.3 (85%) 8 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *